Nyugdíjbiztosítással kiszámíthatóbb, boldogabb
és biztonságosabb nyugdíjas évei lesznek!

Nyugdíj biztosításról röviden

 

Kérem, olvassa végig a következő rövid leírást. Ebben arról lesz szó, hogy miért is helyes döntés, ha a nyugdíjbiztosítást választja.

Napjainkban az aktív keresők száma csökken, ami azt jelenti, hogy a járulék termelők száma is egyre kevesebb lesz. Ez azt jelenti, hogy a nyugdíjak mennyisége és értéke is csökkenni fog. Ez a nyugdíj mennyiség nem feltétlenül lesz elegendő egy bizonyos életszínvonal fenntartásához. A nyugdíjbiztosításnak köszönhetően viszont nem lesz akadály az álomüdülés megszervezése, vagy az unokákról való gondoskodás.

Minél hamarabb kezdi el vezetni nyugdíjbiztosítási számláját, annál kevesebbet kell havonta befizetnie ahhoz, hogy nyugdíjas éveiben a kívánt összeget elérje.

Arra ügyeljen, hogy legalább 10 éven át tudja fizetni nyugdíj megtakarítását, mivel minimum 10 év szükséges ahhoz, hogy hozzájusson nyugdíjbiztosításához.

Minden nyugdíjbiztosítás esetén 20% (max. 130 000 Ft) adójóváírásra jogosult, mely automatikusan a számlájára vezetődik, ezzel tovább gyarapítva nyugdíj alapját.

Érdemes már most elkezdeni gondoskodnia nyugdíjas éveiről!

 

Ha felkeltettük érdeklődését jelentkezzen a jobb oldalon található űrlapon. 2 munkanapon belül felkeresi egyik kollégánk, hogy az ön igényeinek legjobban megfelelő ajánlatot tudjuk kidolgozni.

 

 

 
NYUGDÍJprobléma.hu - Nyugdíjbiztosítással megelőzhető © Minden jog fenntartva. 2015
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-91270/2015