Nyugdíjbiztosítással kiszámíthatóbb, boldogabb
és biztonságosabb nyugdíjas évei lesznek!

Gyakori kérdések nyugdíjbiztosítással kapcsolaban

 

A nyugdíjbiztosítással kapcsolatban lehet telefonos tájékoztatást kérni?
Telefonos tájékoztatásra nincs lehetőség, hiszen a nyugdíjbiztosítás az olyan fontos témák egyiket, amit személyesen érdemes megtárgyalni. A jobb oldali űrlapon tud jelentkezni, ez után telefonon felkeressük, hogy a további részleteket megbeszélhessük.

 

11 év múlva leszek nyugdíjas, még köthetek nyugdíjbiztosítást?
Még pont időben van! Kössön nyugdíjbiztosítást az 55. születésnapja előtt, hogy bebiztosítsa nyugdíjas éveit. A jobb oldali űrlapon tud jelentkezni telefonos egyeztetésre.

 

Még több mint 33 évem van a nyugdíjkorhatár eléréséig. Nekem érdemes nyugdíjbiztosítást kötnöm?
Természetesen igen! Kezdjen el minél hamarabb gondoskodni a munka utáni évek kényelméről, hiszen a most befektetett összeg 65 éves koráig kamatozik. Valamint +20% állami támogatásban is részesül, melyet a nyugdíjszámláján írnak jóvá.

 

Mikor kaphatom meg leghamarabb a nyugdíjbiztosításra befizetett összeget?
A 65. születésnapja után egy összegben, vagy havi járadékként is kérheti az összeget. Ám, más lehetőségek is rendelkezésre állnak. Ehhez kérjük, töltse ki a jobb oldalon lévő űrlapot, hogy bővebb információt tudjunk adni.


Mekkora az a havi összeg, amivel nyugdíjbiztosítást tudok indítani?
Az összeg csak Öntől függ! Ebben személyes konzultáció alkalmával tudunk megállapodni, amelyhez a jobboldali űrlapon tud feliratkozni.

 

Ha ma megkötöm, akkor végig kell fizetnem 65 éves születésnapomig?
Nem kötelező szüneteltethető, de akkor arra az időszakra nem jár a +20% állami támogatás és így a saját nyugdíjbiztosítása nem éri el a kötéskor megtervezett célösszeget.


Mi történik, miután jelentkeztem a konzultációra?
Miután sikeresen jelentkezett a jobb oldali űrlap pontos kitöltésével, az ott megadott elérhetőségek egyikén munkatársunk 3 munkanapon belül keresni fogja Önt. Addig szíves türelmét kérjük.


A telefonos visszahívás nekem milyen költségekbe fog kerülni?
Természetesen semmibe! A hívást kollégánk fogja kezdeményezni, így Önnek csak fogadnia kell az ő hívását, ez Önnek nem kerül semmibe.

 

Csak az otthonomban tudok találkozni kollégájukkal?
A személyes konzultáció helyszínét a visszahívás alkalmával kollégánkkal fogja tudni megbeszélni. Munkatársaink rugalmasak, így elsősorban Önnek kényelmes megoldást szeretnénk kínálni.

 

A személyes találkozó időpontja csak munkaidőben lehetséges?
A személyes konzultáció időpontját rugalmasan kezeljük. Miután kollégánk felvette Önnel a kapcsolatot erről is vele tud majd személyesen egyeztetni.


Milyen papírokra, igazolásokra van szükség a nyugdíjbiztosítás megkötéséhez?
Nem kell aggódnia, hogy valamit elfelejt. Kollégánk mindenről időben fogja Önt tájékoztatni és emlékeztetni, így a nyugdíjbiztosítás megkötéséhez esetlegesen szükséges dokumentumokról is. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, jelentkezzen, hogy beszélhessünk az Ön jövőjéről!

 

Nem vagyok magyar állampolgár. Rám is vonatkozhat a nyugdíjbiztosítás?
A nyugdíjbiztosításnak, mint minden pénzügyletnek, vannak szabályai és kitételei. Így a nyugdíjbiztosításnak is vannak szabályai, feltételei. Erről bővebb felvilágosítást kérhet, ha megadja adatait a jobb oldali űrlapon és kollégánk 3 munkanapon belül megkeresi Önt elérhetősége egyikén és bővebb tájékoztatást ad Önnek nyugdíjbiztosításával kapcsolatban.

 

5 éven belül tervezek külföldre menni. Fenntarthatom biztosításom külföldről is?
Jelentkezzen még ma, töltse ki a jelentkezési űrlapot és munkatársunk készséggel áll az Ön rendelkezésére és minden nyugdíjbiztosítással kapcsolatos kérdésére választ ad.

 

Nem Magyarországon leszek már nyugdíjas. Ebben az esetben is jogosult vagyok a nyugdíjbiztosítási összegre?
Miután sikeresen jelentkezett az űrlap kitöltésével és elküldésével, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy minden kérdésére választ adjon a nyugdíjbiztosításról.

 

Várhatóan milyen hosszú a telefonos egyeztetés?
A telefonos egyeztetés nem vesz igénybe pár percnél többet. Amennyiben hamar meg tud kollégánkkal állapodni a személyes találkozó helyszínéről és idejéről, az egész nem vesz igénybe többet pár rövid percnél. Nem tartjuk fel és nem untatjuk unalmas kérdőívekkel, nem zaklatjuk a személyes dolgainak faggatásával, hiszen tudjuk milyen fontos és értékes az Ön számára is az idő és azt inkább családjára és önmagára fordítsa!

 

Mennyi időt vesz igénybe, mire a kollégájuk személyesen felvilágosítást és választ ad minden nyugdíjamat érintő kérdésemre?
Ez teljes mértékben Öntől függ. Ám kollégáink teljes mértékben fel vannak készülve minden eshetőségre, így nem tudnak tőlük olyat kérdezni, amire nem tudnának személyesen válaszolni. Jelentkezzen még ma és tegye próbára Ön is kollégáinkat, hiszen az Ön jövőjének a biztosítása a cél.

 

A nyugdíjbiztosításom mikortól lép érvénybe?
Miután sikeresen jelentkezett az űrlap kitöltésével és elküldésével, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy minden kérdésére választ adjon a nyugdíjbiztosításról.

 

Én fel tudom hívni Önöket és kérhetek időpontot telefonon?
Sajnos nem. Vegye fel velünk a kapcsolatot a jobb oldali űrlap kitöltésével és kollégánk keresni fogja Önt, hogy választ adjon minden a nyugdíjbiztosítást érintő kérdésére.

 

Van rá lehetőség, hogy nem csak forintban, de más pénznemben is kössek nyugdíjbiztosítást?
Miután sikeresen jelentkezett az űrlap kitöltésével és elküldésével, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy minden kérdésére választ adjon a nyugdíjbiztosításról.

 
NYUGDÍJprobléma.hu - Nyugdíjbiztosítással megelőzhető © Minden jog fenntartva. 2015
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-91270/2015