Nyugdíjbiztosítással kiszámíthatóbb, boldogabb
és biztonságosabb nyugdíjas évei lesznek!

Már elgondolkozott azon, hogy egy nyugdíjbiztosítás miben tud önnek segíteni?

 

Egy váratlan élethelyzetet is könnyebben tud kezelni ezzel a megtakarításra, ráadásul hosszú távú gondoskodást nyújt önnek és családjának egyaránt. Lentebb olvashatja, hogy eddig milyen élethelyzetekben tudunk segítséget nyújtani. A történetek elolvasása után kérem, gondolja át az eseteket, hiszen ezek bárkivel előfordulhatnak.


20 év múlva… - Hogyan lehet nyugdíjam?
Egy teljesítmény alapú bérezésben dolgozó, 45 év körüli családanyának már idejében el kell kezdeni gondolkozni azon, hogy aktív munkakereső korszaka után miből fog megélni, hogyan fogja anyagilag támogatni gyermekeit, unokáit. Váratlanul bekövetkező eseményeket is figyelembe kell venni a későbbiek folyamán, hiszen előfordulhat, hogy munkaképtelenné válik, így az ő kereste kiesne a havi jövedelemből. Ezen problémája mellett alacsony bérezése sem az ő malmára hajtja a vizet, hosszú évek munkájának gyümölcse egyedül az alacsony nyugdíj, mely nem, hogy egy váratlan helyzet megoldására nem elég, de még életkörülményeinek fenntartására is megkérdőjelezhető. Így számára az időskori biztonságot egyedül a nyugdíj megtakarítás jelentheti.


Sok kicsi sokra megy - Félre tenni a nyugdíjas évekre
Egy sofőrként dolgozó családapának nincs könnyű dolga. Hiszen az egész napos hajtás után nem adatik meg neki, a lehetőség, hogy családja körében pihenhessen. A hétvége az egyedüli alkalom, amikor gyerekeivel lehet. A boldog pillanatok után viszont vissza kell térnie a hétköznapok monoton mókuskerekébe. Az autópályán töltött utak folyamán már számos balesetet látott már sajnálatos módon. Ezek az események döbbentették rá, hogy munkája folyamán váratlan események vele is történhetnek, számolnia kell azzal, hogy mi lenne ez esetben családja sorsa. Fizetéséből havonta tud annyit spórolni, hogy félre tegyen, ami biztonságossá teszi számára a jövőt. Mivel így nem kell kiegészítő keresetként folytatni munkáját nyugdíj mellett, így szeretteivel töltheti ezt az időt. Szeretteivel, akikkel meglátogathatja azokat a csodálatos helyeket, városokat, amiket eddig csak madártávlatból, a járművéből szemlélhetett. Hogy ez az álma megvalósuljon nyugdíj megtakarítását szeretné a lehető legbiztosabb helyen tudni.


Színvonalas nyugdíjaskor - Hogy a gyerekeknek is segíthessen
Mindenkinek ismerős az érzés, hogy a bérpapírja megtekintése után rájön, hogy mennyit is kaphatott volna készhez levonások nélkül. Valamint az is eszébe jut, hogy mennyi hasznos dologra tudta volna költeni azt az összeget. Egy három gyerekes családapa is szembesült ezzel a jelenséggel. Hiába elégedett fizetésével, az évek során megtapasztalta, hogy időben el kell kezdenie gondoskodnia gyermekeiről, gyermekei jövőjéről. Pozíciójának köszönhetően szerencsére fizetéséből félre tud tenni, hogy jelenlegi életkörülményeit később is megőrizhesse. De más szempontból is fontos ez az előrelátás számára. Munkája miatt sokat utazik, így biztosítani kell nyugdíj megtakarításából lányai jövőjét, arra az esetre, ha valami történne vele egy útja során. Hiszen minden szülő számára fontos, hogy ki tudja fizetni gyermekei tandíját, vagy egy szép esküvő létrejöttéhez hozzá tudjon járulni, még akkor is, ha nem állhat a jövőben mellettük. Fontos számára, hogy biztonságban tudja saját és gyermekei jövőjét.


A megérdemelt jövő - A várva várt nyugdíjaskor
Manapság egyre nagyobb bizonytalanságot okoz a nyugdíjaskor és nyugdíj megléte. Valamint azzal is számolni kell, hogy ez a nyugdíj nem biztos, hogy elegendő lesz a hónap végéig, hiába dolgozott annyit az évek folyamán. Számos családfőnek fejtörést okoz, hogy hogyan is tehetnének valamit családjukért. Hosszú éveken át dolgoznak a biztonságos jövő megteremtése érdekében és a spórolás nevében nem vesznek meg olyan termékeket, amiket megengedhetnének maguknak. Nem teljesíthetik be vágyaikat az álom autó megvásárlásával: figyelembe kell venni a fogyasztást, élettartamot, praktikusságot a vásárlás folyamán. Valamint a munka mellett nem is jut idejük hobbyjukra, szabadidős tevékenységekre, De nyugdíj megtakarítással megkönnyíthetik saját maguk számára a kényelmes jövőt, igényeiknek megfelelően élhetik munka utáni jól megérdemelt pihenés éveit.


A jobb oldali űrlapon tud díjmentesen jelentkezni egy személyes konzultációra, amely alkalmával megtudjuk beszélni az ön számára legmegfelelőbb lehetőségeket.

 
NYUGDÍJprobléma.hu - Nyugdíjbiztosítással megelőzhető © Minden jog fenntartva. 2015
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-91270/2015