Nyugdíjbiztosítással kiszámíthatóbb, boldogabb
és biztonságosabb nyugdíjas évei lesznek!

Rendszeres Díjas Befektetéshez kötött nyugdíjbiztosítás

 

Tegyen most a biztos jövőért!

Távolinak tűnik a nyugdíj gondolata? Még el sem képzelte miből fog megélni a munka utáni években? Ön még tehet érte, hogy ezen a jövőben se kelljen gondolkodnod ezen! Hogy mi kell ehhez? Egy megbízható nyugdíj megtakarítás, amivel méltó képen elvezheti nyugdíjas éveit! Ha utazásról álmodik, vagy szeretne a hobbijának élni és az unokákkal foglalkozni, akkor ezt a nyugdíjbiztosítással megteheti, hiszen garantált a nyugalma az esetleges váratlan események bekövetkezésének esetén.

A mindenkinek járó előnyök:

  • Évi 20%-os adójóváírás, ami elérheti a 130 ezer forintot is
  • Ez automatikusan átvezetésre kerül a nyugdíjbiztosítási számlájára, így ez is növeli a hozamot. Ez a szolgáltatás adó, kamat és egészségügyi hozzájárulás mentes
  • Az első évben nyugdíj bónusz jár
  • Díjfizetési bónusz a rendszeres befizetések nagyságától függően
  • 10 év elteltével megtakarítási bónusz jár
  • Rugalmas befizetések, valamint megváltoztatható rendszeres megtakarítási összegek, valamint kisebb-nagyobb befizetéssel akármikor kiegészíthető az összeg
  • Nyugdíjbiztosításod egyben egy életbiztosítást is jelent váratlan helyzetek esetén

 

Az állami nyugdíjrendszerrel szemben nagy előnye a nyugdíjbiztosításoknak, hogy egyéni számlája van, amin az összeg csak az ön jövője számára van fenntartva.

A születésszám csökkenése miatt rohamosan csökken az aktív pénzkeresők száma, így veszélyben van a nyugdíjak kitermelésének forrása. Így fel kell tenni a kérdést: elég lesz a nyugdíja? A jövőről való gondoskodást nem lehet elég korán elkezdeni, vegye kezébe minél hamarabb saját sorsát, hogy gyarapíthassa nyugdíjas éveire vagyonát!

Ha felkeltettük érdeklődését jelentkezzen a jobb oldalon található űrlapon. 2 munkanapon belül felkeresi egyik kollégánk, hogy az ön igényeinek legjobban megfelelő ajánlatot tudjuk kidolgozni.
NYUGDÍJprobléma.hu - Nyugdíjbiztosítással megelőzhető © Minden jog fenntartva. 2015
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-91270/2015