Nyugdíjbiztosítással kiszámíthatóbb, boldogabb
és biztonságosabb nyugdíjas évei lesznek!

Nyugdíjbiztosítás blog

Úgy sem lesz nyugdíjam?

2015-11-05

Az „úgy sem lesz nyugdíjam” már szinte közhelyként ivódott be a magyar emberek társalgásába. De ennél sokkal jobb megoldás, ha időben elkezdesz gondoskodni a jövődről! Bár a statisztikák mást mutatnak: ez alapján a magyar társadalom 90%-nak nincs semmilyen célú megtakarítása.

Ha ez így folytatódik ezek az emberek reménytelen helyzetbe fognak kerülni nyugdíjas korukra.

Ha a gondtalan, pihenéssel teli nyugdíjas korra vágyik ön is, akkor nem szabad megelégednie a fentebb említett klisével, vagy az állami nyugdíjjal! Mindenki a németek nyugdíjával példálózik, és hogy bezzeg nekik milyen jó! Ezért tenni is kell, amihez tökéletes választást jelent a nyugdíjbiztosítás. Takarékoskodni kell, nincs más választás! Ráadásul nem árt mindezt korán elkezdeni! 

Nagy motivációt jelenthet az évi maximum 130 000 Ft értékű adójóváírás.

Ezzel csak egy apró gond van: nem történt még meg az emberek megfelelő pénzügyi tájékoztatása, így gyakran az ilyen információk el sem jutnak a célcsoporthoz. Jelen esetben a célcsoport igen tág, hiszen minden dolgozó embert érint. Ráadásul a másik nagy probléma, hogy az emberek nagytöbbségének 40 éves kora környékén jut eszébe a nyugdíjról való gondolkozás. Pedig nem ártana felhívni arra is a figyelmet, hogy minél hamarabb annál jobb, így a legideálisabb, ha amint fix munkahelye lesz egy fiatalnak elkezdeni gondoskodni nyugdíjas jövőjéről.

Ebben a mai felgyorsult világban mindenki rákényszerül az öngondoskodásra, csak az a kérdés ki mikor jön rá ennek a fontosságára.

(forrás: http://www.men.hu/ongondoskodas-most-akkor-lesz-vagy-nem-lesz-nyugdijam/penz-munkahely/anyagiak/4023)

 

<< vissza a nyugdíjbiztosítás blog főoldalára

 




NYUGDÍJprobléma.hu - Nyugdíjbiztosítással megelőzhető © Minden jog fenntartva. 2015
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-91270/2015